Onze klanten & realisaties

Al meer dan 12 jaar realiseren we met veel goesting en de nodige kennis van zaken sterke webprojecten voor tal van grote bedrijven. Met organisaties zoals BRUZZ, Kom Op Tegen Kanker en Stad Kortrijk bouwden we een aangename langetermijnrelatie uit. Zo’n langetermijnrelatie staat dan ook centraal in de manier waarop wij projecten aanpakken.

Ben je benieuwd naar de uitdagingen die wij het hoofd bieden? We nemen je graag mee achter de schermen van een aantal toffe projecten!

 

De deadline voor de nieuwe FEVIA website was strak, de ambities hoog en de integraties met andere systemen complex. Dankzij een geëngageerd team en een ervaren project manager van ONE Agency zijn we er samen in geslaagd om de website tijdig te lanceren. En ondanks de druk was het bovendien heel leuk samenwerken.

Communication Director FEVIA

Las je deze blogartikels al?

Cordova-app om examens af te nemen op tablet in het bos

In het najaar van 2016 leverden wij een nieuwe mobiele tabletapplicatie met backend op voor het afnemen van de theorie- en praktijkexamens op locatie in het bos. We ontwikkelden de mobiele app op basis van Cordova. Het voordeel? Op die manier is het mogelijk om de app zowel voor iOS als Android beschikbaar te maken. Hoe gingen we te werk?

2017-08-10 11:28 Lezen in 2 minuten

Nieuwe site Nazareth met voorgemaakte functionaliteiten

Ken je Paddle al? Dat is een gebruiksvriendelijk platform voor overheidssites, waar ook de gemeente Nazareth gebruik van maakt. Wat maakt Paddle zo makkelijk in gebruik? Welke stappen zette ONE Agency bij het ontwikkelen van de site?

2017-06-01 14:56 Lezen in 2 minuten

Mobiele website Eandis afgestemd op gebruik “onderweg”

Wat moet je je voorstellen bij afgestemd op "gebruik voor onderweg"? Niet alleen de opmaak, maar ook de inhoud en diensten op de homepage passen zich aan de mobiele context van de gebruiker aan. Kom te weten hoe wij het Eandis-project aanpakten.

 

2017-04-13 09:31 Lezen in 2 minuten
logo astrid
bpost DataFlow AUSY Belgium
BRUZZ
logo caritas
Colruyt group logo
digipolis
Eandis
European Commission Logo
Fevia
Friesland campina
logo inverde
logo ITV
logo IVAGO
Leiedal
logo knauf
Logo MOW
NN Belgium
Pioneer
logo SCA
logo stad antwerpen
Stad Hasselt
Stad Kortrijk
Telenet DataFlow AUSY Belgium
Logo tourisme Limburg
logo TOV
Vandersanden
Vlaamse Overheid logo
Westtoer
logo Wikifin
Winsol