Mobile Experience

Zowel smartphones, tablets als wearables blijven zich verder ontwikkelen. En het zijn bijlange niet meer enkel the young & trendy die te pas en te onpas hun nieuwste mobiele snufje bovenhalen.

Je kop struisvogelgewijs in het zand steken is er niet bij: als organisatie kun je die evolutie onmogelijk negeren. Heb je geen flauw idee hoe je mee op de kar moet springen? Geen nood - insert Batman theme song - wij helpen je!

Een passend antwoord op elke digitale vraag

Wij vinden steeds de juiste oplossing: de ene keer is dat een app, de andere keer een mobiel geoptimaliseerde website. Daarnaast houden we - belangrijk! - altijd rekening met de context van jouw gebruikers:

  • Wie zijn ze en waar bevinden ze zich?
  • Welke informatie hebben ze nodig op de mobiele locatie?
  • Welke acties willen ze onderweg kunnen doen en waarom?

Consistente gebruikerservaring en mobile responsive e-mails

Ontwikkelen we een mobiele app, dan gebruiken we technische platformen zoals CORDOVA. Dat laat ons toe om vanuit 1 code base niet alleen de iOS en de Android app te maken, maar ook een webversie van de mobiele ervaring. Applicatie en website kunnen user interface componenten delen, om zo te zorgen voor een consistente gebruikerservaring. En zoals je misschien al weet, is die gebruikerservaring (user experience) van groot belang!

Is het niet moeilijk voor de redacteurs binnen je organisatie om al die digitale kanalen inhoudelijk te beheren? Nee hoor: met Drupal 8 kunnen zij vanuit 1 centraal systeem de content op al die kanalen - mobiel of niet - aansturen.

En als we toch bezig zijn, optimaliseren we gelijk ook de e-mails. Mobile (responsive) e-mails zijn namelijk ook een belangrijk onderdeel van de hele mobiele ervaring!

Een mobiel totaalpakket, met andere woorden.

Las je deze blogartikels al?

Van bakker tot support engineer: Ken doet het

Ken is bakker van opleiding, maar was al geïnteresseerd in IT vanaf het vijfde middelbaar. Zijn broer, die IT’er is, leerde hem al een paar kneepjes van het vak. Na zijn middelbare studies volgde hij een opleiding bij de VDAB waardoor hij een stevige basiskennis verwierf over allerlei IT-domeinen. Ken zette een paar mooie carrièrestappen en ging in 2017 aan de slag als 2nd line support engineer bij onze klant AG Insurance. Wij stellen hem 3 vragen over zijn job!

2017-06-22 08:56 Lezen in 2 minuten

Hoe beschermen next generation firewalls tegen malware?

Traditionele firewalls hebben een aantal tekortkomingen: ze werken immers vaak maar tot laag 4 van het OSI-model (transport layer). Wil je zeker zijn van een betere bescherming, dan zet je in op next generation firewalls. Zulke firewalls kunnen hetzelfde als traditionele firewalls, maar bieden ook bescherming voor aanvallen op lagen 4 tot 7 van het OSI-model.

2017-06-15 09:38 Lezen in 5 minuten

Werken “op de luchthaven”? Dat kan bij AUSY Belgium!

Brussels Airport Company (BAC) is zonder twijfel een van onze klanten die het meest tot de verbeelding spreekt. Veel IT-consultants zien wel iets in “werken op de luchthaven”. Natuurlijk moet je dat met een korrel zout nemen: je werkt niet letterlijk op de luchthaven, maar bemant mee onze service desk bij Brussels Airport Company.

2017-06-08 12:09 Lezen in 4 minuten

Wordt nog leerrijk

21
September
18:00

AUSY Pitch Night

Bij AUSY Belgium zijn we niet alleen trots op het werk dat we leveren maar ook op onze medewerkers. En zeker als ze initiatief nemen.

Daarom organiseren we een avondje “AUSY goes startups”. Op die avond laten we een aantal AUSY (ex-)medewerkers aan het woord over de start-up die ze momenteel runnen. The good, the bad, the ugly komen zeker aan bod, maar ook op technisch vlak tonen ze wat onder de motorkap zit.

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België

Een aantal straffe klanten

die vertrouwen op onze knowhow op vlak van mobile experience

bpost DataFlow AUSY Belgium
digipolis
Eandis
Fevia
Leiedal
NN Belgium
Pioneer
Westtoer

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!