Custom Development

We hebben een hoop ervaren mannen en vrouwen in huis die uitblinken in alles wat te maken heeft met de voorbereiding, begeleiding en oplevering van jouw project:

 • Business analyse
 • Functionele analyse
 • UX design
 • User testen
 • Project management
 • Quality control: cross-browser testen, performance testen, security audits …

Wist je dat we ook ervaring hebben in het bewaken en aansturen van een product roadmap (product management)? Zo helpen wij jou om je digitale product verder te laten evolueren in functie van de noden van je gebruikers en de veranderende markt.

Bovendien zorgen we ook voor de automatische deployment naar jouw eigen infrastructuur of naar een cloud oplossing zoals Microsoft Azure, Amazon AWS of Platform.sh.

Ook technisch staan we sterk

Ons te gek team zet alles op alles om voor jou de beste applicatie of website te ontwikkelen, volledig op maat van jouw noden. Net zoals goochelaars verbazen met hun trucjes, maken onze developers indruk met code die volledig on point is. Ze zijn helemaal mee met deze talen:

 • PHP frameworks in PHP: Zend, Symfony, Laravel
 • Java
 • .NET
 • Javascript frameworks zoals Node.js en Angular.js
 • HTML5 en CSS3
 • CORDOVA (voor mobiele applicaties)

Las je deze blogartikels al?

Van bakker tot support engineer: Ken doet het

Ken is bakker van opleiding, maar was al geïnteresseerd in IT vanaf het vijfde middelbaar. Zijn broer, die IT’er is, leerde hem al een paar kneepjes van het vak. Na zijn middelbare studies volgde hij een opleiding bij de VDAB waardoor hij een stevige basiskennis verwierf over allerlei IT-domeinen. Ken zette een paar mooie carrièrestappen en ging in 2017 aan de slag als 2nd line support engineer bij onze klant AG Insurance. Wij stellen hem 3 vragen over zijn job!

2017-06-22 08:56 Lezen in 2 minuten

Hoe beschermen next generation firewalls tegen malware?

Traditionele firewalls hebben een aantal tekortkomingen: ze werken immers vaak maar tot laag 4 van het OSI-model (transport layer). Wil je zeker zijn van een betere bescherming, dan zet je in op next generation firewalls. Zulke firewalls kunnen hetzelfde als traditionele firewalls, maar bieden ook bescherming voor aanvallen op lagen 4 tot 7 van het OSI-model.

2017-06-15 09:38 Lezen in 5 minuten

Werken “op de luchthaven”? Dat kan bij AUSY Belgium!

Brussels Airport Company (BAC) is zonder twijfel een van onze klanten die het meest tot de verbeelding spreekt. Veel IT-consultants zien wel iets in “werken op de luchthaven”. Natuurlijk moet je dat met een korrel zout nemen: je werkt niet letterlijk op de luchthaven, maar bemant mee onze service desk bij Brussels Airport Company.

2017-06-08 12:09 Lezen in 4 minuten

Wordt nog leerrijk

21
September
18:00

AUSY Pitch Night

Bij AUSY Belgium zijn we niet alleen trots op het werk dat we leveren maar ook op onze medewerkers. En zeker als ze initiatief nemen.

Daarom organiseren we een avondje “AUSY goes startups”. Op die avond laten we een aantal AUSY (ex-)medewerkers aan het woord over de start-up die ze momenteel runnen. The good, the bad, the ugly komen zeker aan bod, maar ook op technisch vlak tonen ze wat onder de motorkap zit.

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België

Een aantal straffe klanten

die vertrouwen op onze custom development skills

bpost DataFlow AUSY Belgium
BRUZZ
Colruyt group logo
digipolis
Eandis
European Commission Logo
Leiedal
Stad Hasselt
Stad Kortrijk
Telenet DataFlow AUSY Belgium
Vlaamse Overheid logo
Winsol

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!