Content Management

Content management: ervoor zorgen dat je redacteurs niet de nood voelen om gefrustreerd de lelijkste vloekwoorden die je ooit hoorde door de gangen van je bedrijf te schreeuwen.

Wij bieden 2 platformen aan die je bedrijf toelaten om op een eenvoudige manier de inhoud van je website en andere digitale kanalen te creëren en aan te passen, met meerdere gebruikers tegelijkertijd.

logo drupal

Drupal

Drupal is open source en wordt vooral dankzij zijn flexibiliteit en openheid gesmaakt door de enorme community die er dagelijkse aan werkt. Bovendien zijn wij een van de meest ervaren Drupal-bedrijven in de Benelux!

logo sitecore

SiteCore

Dit framework focust vooral op de gebruikerservaring (user experience management) en integreert de verschillende digitale kanalen zoals e-mail, mobile en website.

Wat mag je verwachten? SEO, toegankelijkheid en opleiding

  • Onze analysten kijken samen met jou naar de gestructureerde opslag en de ontsluiting van jouw digitale content in verschillende formaten.
  • We besteden steeds aandacht aan de best practices op vlak van SEO, gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid (richtlijnen van AnySurfer), en security.
  • We leiden je redacteurs op en begeleiden hen zodra ze aan de slag gaan met het CMS.

Tonnen CMS-ervaring, ook met multisites

Content management is al jaren een van onze kerncompetenties. Het spreekt dus voor zich dat we al een stevige expertise en een hoop ervaring hebben uitgebouwd. 2 aspecten zetten we graag extra in de kijker:

  • We integreren vlotjes externe systemen binnen het content management systeem. Dat kan gaan om een eenmalige import, een nachtelijke automatische data-uitwisseling, een real-time koppeling … Op basis van de concrete business noden bepalen we voor jou de juiste aanpak en oplossing.  
  • We zetten multisite-platformen op als geen ander. Zo beheer je meerdere websites met slechts 1 platform. We zetten al knappe multisites op poten voor Pioneer Car Europe, Friesland Campina, Westtoer, de Digitale Regio Kortrijk en de Vlaamse Overheid.

Las je deze blogartikels al?

Hoe veilig is Drupal 8?

Vandaag merken we 2 belangrijke trends op in de IT-bedrijfswereld. Eerst en vooral: bedrijven gebruiken hoe langer hoe meer open source software om webapplicaties mee te bouwen. Drupal is daarbij een van de meest populaire open source content management frameworks dat gebruikt wordt om digitale ervaringen mee te creëren. In de tweede plaats neemt de IT-bedrijfswereld afstand van on-premises hosting, en valt de keuze vaker op cloud hosting. Maar wat met de veiligheid?

2017-08-10 13:47 Lezen in 2 minuten

Cordova-app om examens af te nemen op tablet in het bos

In het najaar van 2016 leverden wij een nieuwe mobiele tabletapplicatie met backend op voor het afnemen van de theorie- en praktijkexamens op locatie in het bos. We ontwikkelden de mobiele app op basis van Cordova. Het voordeel? Op die manier is het mogelijk om de app zowel voor iOS als Android beschikbaar te maken. Hoe gingen we te werk?

2017-08-10 11:28 Lezen in 2 minuten

Hoe haal je de zomer binnen op kantoor?

Je kan je bureaustoel reserveren met je strandhanddoek, maar da’s toch niet hetzelfde als je strandstoel reserveren op vakantie. Aan de cocktails gaan op het werk is geen optie, net zo min als op een vergadering verschijnen in je zwemkledij en met een duikbril op je neus. Maar hoe zorg je er dan voor dat het ook tijdens de zomermaanden aangenaam vertoeven is op kantoor?

2017-07-27 14:15 Lezen in 3 minuten

Wordt nog leerrijk

21
September
18:00

AUSY Pitch Night

Bij AUSY Belgium zijn we niet alleen trots op het werk dat we leveren maar ook op onze medewerkers. En zeker als ze initiatief nemen.

Daarom organiseren we een avondje “AUSY goes startups”. Op die avond laten we een aantal AUSY (ex-)medewerkers aan het woord over de start-up die ze momenteel runnen. The good, the bad, the ugly komen zeker aan bod, maar ook op technisch vlak tonen ze wat onder de motorkap zit.

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België
26
Oktober
18:00

UX-monsters: wat zijn de gevolgen en hoe vermijd je ze?

A Guide To Digital Monsters (And How To Slay Them): AUSY Belgium’s UX-specialist Clément Genin presenteert je verschillende, wat hij noemt, “monsters”. Hij doelt daarmee op typische foute manieren waarop webprojecten al eens worden aangepakt. Zo’n slechte aanpak resulteert steevast in websites of digitale projecten die niet goed werken, vooral op vlak van UX.

  • Hoe zien die monsters eruit?
  • Hoe komen ze tot stand?
  • Welke schade kunnen ze aanrichten?
  • Hoe vermijden we ze? 
Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Kerkstraat 106 9050 Gentbrugge, België
16
November
18:00

Social engineering, phishing & paswoordbeleid

Erwin Geirnaert, Chief Hacking Officer bij ZIONSECURITY, richt zich tijdens zijn uiteenzetting tot gebruikers die proberen bij te blijven in de wereld van WannaCry, Petya en NSA dumps, en meer en meer angstgevoelens ontwikkelen bij wat er allemaal rond hen gebeurt.

ZIONSECURITY komt geen paniek zaaien, maar wil net gemoedsrust brengen door verschillende perspectieven meer toe te lichten. Met gezond verstand kom je namelijk al heel ver. 

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België

Een aantal straffe klanten

die vertrouwen op onze expertise bij het uitbouwen van een CMS-systeem

BRUZZ
digipolis
Eandis
Leiedal
NN Belgium
Stad Kortrijk
Telenet DataFlow AUSY Belgium

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!