Content Management

Content management: ervoor zorgen dat je redacteurs niet de nood voelen om gefrustreerd de lelijkste vloekwoorden die je ooit hoorde door de gangen van je bedrijf te schreeuwen.

Wij bieden 2 platformen aan die je bedrijf toelaten om op een eenvoudige manier de inhoud van je website en andere digitale kanalen te creëren en aan te passen, met meerdere gebruikers tegelijkertijd.

logo drupal

Drupal

Drupal is open source en wordt vooral dankzij zijn flexibiliteit en openheid gesmaakt door de enorme community die er dagelijkse aan werkt. Bovendien zijn wij een van de meest ervaren Drupal-bedrijven in de Benelux!

logo sitecore

SiteCore

Dit framework focust vooral op de gebruikerservaring (user experience management) en integreert de verschillende digitale kanalen zoals e-mail, mobile en website.

Wat mag je verwachten? SEO, toegankelijkheid en opleiding

  • Onze analysten kijken samen met jou naar de gestructureerde opslag en de ontsluiting van jouw digitale content in verschillende formaten.
  • We besteden steeds aandacht aan de best practices op vlak van SEO, gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid (richtlijnen van AnySurfer), en security.
  • We leiden je redacteurs op en begeleiden hen zodra ze aan de slag gaan met het CMS.

Tonnen CMS-ervaring, ook met multisites

Content management is al jaren een van onze kerncompetenties. Het spreekt dus voor zich dat we al een stevige expertise en een hoop ervaring hebben uitgebouwd. 2 aspecten zetten we graag extra in de kijker:

  • We integreren vlotjes externe systemen binnen het content management systeem. Dat kan gaan om een eenmalige import, een nachtelijke automatische data-uitwisseling, een real-time koppeling … Op basis van de concrete business noden bepalen we voor jou de juiste aanpak en oplossing.  
  • We zetten multisite-platformen op als geen ander. Zo beheer je meerdere websites met slechts 1 platform. We zetten al knappe multisites op poten voor Pioneer Car Europe, Friesland Campina, Westtoer, de Digitale Regio Kortrijk en de Vlaamse Overheid.

Las je deze blogartikels al?

Chatbots: voordelen, nadelen, best practices

Wist je dat je een chatbot moet trainen? David De Block licht de voordelen en nadelen van chatbots toe en geeft je een aantal tips die je kan gebruiken als je zelf een chatbot ontwikkelt.

2017-04-20 15:26 Lezen in 2 minuten

Contentstrategie voor regiosites Westtoer

Hoe helpen wij Westtoer? We ontwikkelden niet alleen een multisite, maar hielpen hen ook met de contentstrategie en het uitrollen van een marketing automation strategie. Daarnaast zorgden we voor datakoppelingen met systemen van andere leveranciers en staan we in voor de hosting van de websites en -applicaties!

2017-04-05 08:37 Lezen in 4 minuten

Multisite voor gemeenten binnen regio Kortrijk

Wij ontwikkelden een multisite voor de gemeenten binnen de reigo Kortrijk. Via deze technische set-up profiteren de verschillende gemeentelijke websites maximaal van gedeelde functionaliteiten en ontwikkelingen, terwijl ze toch grafisch en inhoudelijk hun eigen weg gaan.

2017-03-28 08:21 Lezen in 2 minuten

Wordt nog leerrijk

Er staan momenteel geen Tech Talks op de agenda.

Een aantal straffe klanten

die vertrouwen op onze expertise bij het uitbouwen van een CMS-systeem

BRUZZ
digipolis
Eandis
Leiedal
NN Belgium
Stad Kortrijk
Telenet DataFlow AUSY Belgium

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!