Content Management

Content management: ervoor zorgen dat je redacteurs niet de nood voelen om gefrustreerd de lelijkste vloekwoorden die je ooit hoorde door de gangen van je bedrijf te schreeuwen.

Wij bieden 2 platformen aan die je bedrijf toelaten om op een eenvoudige manier de inhoud van je website en andere digitale kanalen te creëren en aan te passen, met meerdere gebruikers tegelijkertijd.

logo drupal

Drupal

Drupal is open source en wordt vooral dankzij zijn flexibiliteit en openheid gesmaakt door de enorme community die er dagelijkse aan werkt. Bovendien zijn wij een van de meest ervaren Drupal-bedrijven in de Benelux!

logo sitecore

SiteCore

Dit framework focust vooral op de gebruikerservaring (user experience management) en integreert de verschillende digitale kanalen zoals e-mail, mobile en website.

Wat mag je verwachten? SEO, toegankelijkheid en opleiding

  • Onze analysten kijken samen met jou naar de gestructureerde opslag en de ontsluiting van jouw digitale content in verschillende formaten.
  • We besteden steeds aandacht aan de best practices op vlak van SEO, gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid (richtlijnen van AnySurfer), en security.
  • We leiden je redacteurs op en begeleiden hen zodra ze aan de slag gaan met het CMS.

Tonnen CMS-ervaring, ook met multisites

Content management is al jaren een van onze kerncompetenties. Het spreekt dus voor zich dat we al een stevige expertise en een hoop ervaring hebben uitgebouwd. 2 aspecten zetten we graag extra in de kijker:

  • We integreren vlotjes externe systemen binnen het content management systeem. Dat kan gaan om een eenmalige import, een nachtelijke automatische data-uitwisseling, een real-time koppeling … Op basis van de concrete business noden bepalen we voor jou de juiste aanpak en oplossing.  
  • We zetten multisite-platformen op als geen ander. Zo beheer je meerdere websites met slechts 1 platform. We zetten al knappe multisites op poten voor Pioneer Car Europe, Friesland Campina, Westtoer, de Digitale Regio Kortrijk en de Vlaamse Overheid.

Las je deze blogartikels al?

Van bakker tot support engineer: Ken doet het

Ken is bakker van opleiding, maar was al geïnteresseerd in IT vanaf het vijfde middelbaar. Zijn broer, die IT’er is, leerde hem al een paar kneepjes van het vak. Na zijn middelbare studies volgde hij een opleiding bij de VDAB waardoor hij een stevige basiskennis verwierf over allerlei IT-domeinen. Ken zette een paar mooie carrièrestappen en ging in 2017 aan de slag als 2nd line support engineer bij onze klant AG Insurance. Wij stellen hem 3 vragen over zijn job!

2017-06-22 08:56 Lezen in 2 minuten

Hoe beschermen next generation firewalls tegen malware?

Traditionele firewalls hebben een aantal tekortkomingen: ze werken immers vaak maar tot laag 4 van het OSI-model (transport layer). Wil je zeker zijn van een betere bescherming, dan zet je in op next generation firewalls. Zulke firewalls kunnen hetzelfde als traditionele firewalls, maar bieden ook bescherming voor aanvallen op lagen 4 tot 7 van het OSI-model.

2017-06-15 09:38 Lezen in 5 minuten

Werken “op de luchthaven”? Dat kan bij AUSY Belgium!

Brussels Airport Company (BAC) is zonder twijfel een van onze klanten die het meest tot de verbeelding spreekt. Veel IT-consultants zien wel iets in “werken op de luchthaven”. Natuurlijk moet je dat met een korrel zout nemen: je werkt niet letterlijk op de luchthaven, maar bemant mee onze service desk bij Brussels Airport Company.

2017-06-08 12:09 Lezen in 4 minuten

Wordt nog leerrijk

21
September
18:00

AUSY Pitch Night

Bij AUSY Belgium zijn we niet alleen trots op het werk dat we leveren maar ook op onze medewerkers. En zeker als ze initiatief nemen.

Daarom organiseren we een avondje “AUSY goes startups”. Op die avond laten we een aantal AUSY (ex-)medewerkers aan het woord over de start-up die ze momenteel runnen. The good, the bad, the ugly komen zeker aan bod, maar ook op technisch vlak tonen ze wat onder de motorkap zit.

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België

Een aantal straffe klanten

die vertrouwen op onze expertise bij het uitbouwen van een CMS-systeem

BRUZZ
digipolis
Eandis
Leiedal
NN Belgium
Stad Kortrijk
Telenet DataFlow AUSY Belgium

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!