bruzz.be

bruzz.be

  • Een digitale samensmelting van het Brusselse medialandschap

Het Brusselse medialandschap keek al een tijdje reikhalzend uit naar de samensmelting en rebranding van de versnipperde actoren TV Brussel, FM Brussel, Brussel Deze Week en brusselnieuws.be. Met de baseline “You are the City”, werkt Bruzz voortaan vanuit één gecentraliseerde redactie, die content aanbiedt voor alle platformen.

 

Centraal in dit nieuwe Bruzz verhaal is (hoe kan het ook anders anno 2016?) de nieuwe website bruzz.be, die werd ontwikkeld door ONE Agency. De Bruzz website werd grondig vernieuwd en gerestyled, en ook het design werd door ONE Agency ontwikkeld en gethemed, gebaseerd op de door Bruzz aangeleverde style guides.

 

Het team zelf sprak over een “Extreme Makeover - Website Edition” omdat het contrast met de vorige  website, die zeer tekstueel was, niet groter kon zijn. Om de overgang van van brusselnieuws.be naar bruzz.be vlot te laten verlopen, zonder een dip in de nieuwsstroom te hebben, en om de Bruzz redactie te begeleiden bij deze overstap, is het ONE Agency team twee dagen on-site bij de klant gegaan. That’s dedication, folks!

 

Wie benieuwd is naar het resultaat moet zeker een kijkje nemen op www.bruzz.be!