CrossCheck onderdeel van ONE Agency

CrossCheck, specialist in complexe Drupal implementaties, kondigde begin oktober 2014 aan dat ze volledig wordt geïntegreerd in ONE Agency, onderdeel van de AUSY Group. CrossCheck en ONE Agency werkten in het verleden al verschillende keren succesvol samen op nationale en internationale projecten.

 

Alle projecten, klanten en medewerkers worden overgenomen. CrossCheck blijft wel werken vanuit het recent vernieuwde kantoor in Gentbrugge. Dankzij de samenwerking met de andere teams van ONE Agency in Brussel, Leuven en Gent zullen klanten echter kunnen profiteren van de mogelijkheid om snel specifieke expertise in hun webprojecten in te schakelen.

 

“De integratie in de AUSY Groep geeft ons de mogelijkheid om de specifieke expertise, die we de afgelopen 10 jaar ontwikkelden, op een nieuwe schaal toe te passen. Daarnaast biedt deze overname ook nieuwe mogelijkheden voor de carrière-ontwikkeling van onze medewerkers.”, aldus Luc Meertens en Frederik Van Outryve.

 

Ook voor de medewerkers creëert deze integratie nieuwe opportuniteiten voor de ontwikkeling van hun competenties. Luc Meertens (CEO) en Frederik Van Outryve (Sales Manager) behouden - net zoals de afgelopen jaren - de dagelijkse operationele leiding over de activiteiten in Gentbrugge en zullen ook de komende jaren een gelijkaardige rol binnen het management van ONE Agency vervullen.

 

Vragen over de overname, CrossCheck of ONE Agency? Aarzel niet Frederik te contacteren (+32 495 44 03 23)!

 

Persartikel: ONE Agency verstevigt marktpositie met de overname van CrossCheck​