Our work

Let our projects surprise you

NN, het nieuwe merk van ING verzekeringen lanceerde in maart zijn nieuwe Belgische website www.nn.be.
In het kader van ING's internationale rebranding campagne was ONE Agency NN's partner bij de bouw en ontwikkeling van een gloednieuwe Drupal website. De stijlelementen werden aangereikt door NN, maar de architectuur van de website werd volledig in onze handen gelaten.

Elke dag krijgen 105 Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. ONE Agency draagt zijn steentje bij in de strijd tegen deze ziekte door de bouw en ondersteuning van de gloednieuwe Kom op tegen Kanker website. Met de naamsverandering die de Vlaamse Liga tegen Kanker in 2014 onderging, moest ook een nieuwe digitale uitvalsbasis gemaakt worden.

In 2008 was de Intercommunale Leiedal op zoek naar een geschikte kandidaat voor de bouw en het onderhoud van een nieuw CMS-platform “Digitale Regio Kortrijk”. ONE Agency nam de volledige ontwikkeling en uitwerking van het project op zich.
Op het platform, dat voorzien werd van een volledig nieuwe look & feel, zullen meer dan 50 gemeentelijke websites uit de hele regio gehost worden. Het was aan www.wervik.be op de spits af te bijten.

Hover Picture of Le Concert Olympique - Reference of ONE Agency
Picture of Le Concert Olympique - Reference of ONE Agency

ONE Agency heeft begin oktober de gloednieuwe website van Le Concert Olympique (LCO) opgeleverd. Deze Drupal-website is weerom een mooi staaltje vakmanschap van het hele team van ONE Leuven.