Our work

Let our projects surprise you

In het najaar van 2015 lanceerde ONE Agency, na een analyse- en development-traject van meer dan zes maanden, de nieuwe Europese websites van Pioneer Car, het bekende merk van audio-radio’s, navigatie- en multimedia systemen. Naast de overkoepelende Europese website, werden meer dan 15 lokale landensites uitgerold.

NN, het nieuwe merk van ING verzekeringen lanceerde in maart zijn nieuwe Belgische website www.nn.be.
In het kader van ING's internationale rebranding campagne was ONE Agency NN's partner bij de bouw en ontwikkeling van een gloednieuwe Drupal website. De stijlelementen werden aangereikt door NN, maar de architectuur van de website werd volledig in onze handen gelaten.

Elke dag krijgen 105 Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. ONE Agency draagt zijn steentje bij in de strijd tegen deze ziekte door de bouw en ondersteuning van de gloednieuwe Kom op tegen Kanker website. Met de naamsverandering die de Vlaamse Liga tegen Kanker in 2014 onderging, moest ook een nieuwe digitale uitvalsbasis gemaakt worden.

In 2008 was de Intercommunale Leiedal op zoek naar een geschikte kandidaat voor de bouw en het onderhoud van een nieuw CMS-platform “Digitale Regio Kortrijk”. ONE Agency nam de volledige ontwikkeling en uitwerking van het project op zich.
Op het platform, dat voorzien werd van een volledig nieuwe look & feel, zullen meer dan 50 gemeentelijke websites uit de hele regio gehost worden. Het was aan www.wervik.be op de spits af te bijten.