Our work

Let our projects surprise you
Hover Picture of Le Concert Olympique - Reference of ONE Agency
Picture of Le Concert Olympique - Reference of ONE Agency

ONE Agency heeft begin oktober de gloednieuwe website van Le Concert Olympique (LCO) opgeleverd. Deze Drupal-website is weerom een mooi staaltje vakmanschap van het hele team van ONE Leuven.

 

Infoborden op de route tonen aan hoe Wereldoorlog 1 het stadsbeeld van Kortrijk veranderde en hoe WO1 door de regio heen raasde. De bijhorende iPhone-applicatie detecteert wanneer je als deelnemer in de buurt van een infobord komt en geeft automatisch een waarschuwing op het scherm van je iPhone of iPad. Via dat bericht kan je doorklikken naar extra informatie. 

Als één van de eersten in België ontwikkelde ONE Agency een beacon content management webtoepassing. Die kreeg de naam Beekal.

Beekal is een nieuwe webtoepassing waarmee je smartphones en tablets aanspreekt die zich bevinden op plaatsen die voor jou interessant zijn. De applicatie publiceert jouw berichten op de schermen, ook als de toestellen geen internetverbinding hebben.

 

Foto van de referenties van ONE Agency: Drupal-website Urbanscape
Foto van de referenties van ONE Agency: Drupal-website Urbanscape

Green Urbanscape zorgt voor oplossingen in Urban environment en landscaping. Dit is een concern van Knauf Insulation, één van de snelst groeiende fabrikanten van isolatiematerialen. De website geeft een mooi overzicht van de verschillende solutions met elk zijn voordelen, hoe het te installeren, extra documentatie en referenties.