Our work

Let our projects surprise you

In 2008 was de Intercommunale Leiedal op zoek naar een geschikte kandidaat voor de bouw en het onderhoud van een nieuw CMS-platform “Digitale Regio Kortrijk”. ONE Agency nam de volledige ontwikkeling en uitwerking van het project op zich.
Op het platform, dat voorzien werd van een volledig nieuwe look & feel, zullen meer dan 50 gemeentelijke websites uit de hele regio gehost worden. Het was aan www.wervik.be op de spits af te bijten.

Hover Picture of Le Concert Olympique - Reference of ONE Agency
Picture of Le Concert Olympique - Reference of ONE Agency

ONE Agency heeft begin oktober de gloednieuwe website van Le Concert Olympique (LCO) opgeleverd. Deze Drupal-website is weerom een mooi staaltje vakmanschap van het hele team van ONE Leuven.

 

Als één van de eersten in België ontwikkelde ONE Agency een beacon content management webtoepassing. Die kreeg de naam Beekal.

Beekal is een nieuwe webtoepassing waarmee je smartphones en tablets aanspreekt die zich bevinden op plaatsen die voor jou interessant zijn. De applicatie publiceert jouw berichten op de schermen, ook als de toestellen geen internetverbinding hebben.

 

Infoborden op de route tonen aan hoe Wereldoorlog 1 het stadsbeeld van Kortrijk veranderde en hoe WO1 door de regio heen raasde. De bijhorende iPhone-applicatie detecteert wanneer je als deelnemer in de buurt van een infobord komt en geeft automatisch een waarschuwing op het scherm van je iPhone of iPad. Via dat bericht kan je doorklikken naar extra informatie.